Tabitha Lemon

Eigenaar van LemonShot

Tabitha Lemon
Kijken……..en het mooiste moment zien
Vanaf jongs af aan heb ik interesse in fotografie. Fotoboeken vol met herinneringen aan tripjes en huiselijke taferelen. Voor mij is een foto meer dan alleen een plaatje schieten. Compositie, belichting….allemaal items die de sfeer van een foto bepalen. Soms kan een stap opzij zetten een heel nieuw perspectief geven.
Ik reis graag naar steden met een rijke geschiedenis en mooie oude gebouwen. Daarnaast kijk ik graag naar mensen en hun bezigheden. Een van mijn favoriete trips was een workshop fotografie naar Parijs. Op een zonnige middag in september liep ik door de Tuilerieën. Iedereen was aan het genieten van het mooie weer: kinderen spelen, moeders leest de krant en verderop zit een verliefd stelletje die de wereld om hen heen is vergeten. Ik genoot van alle mooie beelden die ik kon maken.
De afgelopen jaren heb ik diverse workshops gevolgd bij fotografen als Andrew Valkenburg en Mike Larson, een bekende Amerikaanse huwelijksfotograaf.
Mijn opdrachten lopen uiteen van bruiloftsreportages en fotoshoots van gezinnen tot productfotografie voor uitgeverijen. Interieurfotografie is mijn specialisme. De beste leerschool was de periode die ik werkzaam was bij fotoXperience. Daar maakte ik voor onder andere makelaars uit het gehele land woningreportages welke worden gebruikt voor het internet en de informatiebrochure.
Speciaal blijft het vastleggen van emoties. Die stralende lach of net die ene traan bij het weggeven van de bruid door haar vader. Elke foto heeft een verhaal……
Fiona's Vision
Lindenlaan 24
3741 WP Baarn

Tel. nr.: 035 624 5860
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Meer over Fiona.

Fiona's Vision op Google Places, LinkedIn en Twitter.

KvK 50509373, Hilversum
BTW Nr.: NL167245922B01